4 FEET

Cursus informatie

Hondenschool 4feet Aalsmeer/Amstelveen ligt aan de Aalsmeerderweg 378 in Aalsmeer en daar kan je helemaal naar achteren rijden. We zitten net tussen Aalsmeer en Amstelveen in. We hebben 2 omheinde grasvelden waarvan 1 gedraineerd. We hebben ook een kleine binnen locatie waar we met regen binnen kunnen trainen!

Hondenschool 4feet De Ronde Venen ligt op de Tuinderslaan 8 in Mijdrecht. Hier hebben we een prachtige grote omheinde binnen locatie en een omheinde buiten locatie.

Wij geven op een positieve, hond vriendelijke manier les! Het werken met clicker en  beloningsbrokjes staat in de aanleerfase centraal; hierdoor zijn de honden goed te motiveren en leren hierdoor extra snel!

Onze cursussen zijn bestemd voor alle honden rassen. Wij selecteren niet op ras of leeftijd van de hond. U heeft een ‘oudere’ hond (geen pup meer) en nog geen cursus gevolgd? Geen probleem; u kunt bij ons op elk niveau instappen. Wij kunnen dan voorafgaand aan de cursus beoordelen in welke groep u en uw hond het beste tot z’n recht zullen komen.

Een cursus duurt meestal 6/7 weken. Na afloop ontvangt u namens onze hondenschool een certificaat en kunt u zich evt inschrijven voor de vervolgcursus.

De lessen zijn erg afwisselend; tijdens de les combineren wij het op een vrolijke en ontspannen manier aanleren van praktijkoefeningen met verschillende sportieve onder delen. Verder is er tijdens en na de les volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Iedere baas en elke hond is anders; daarom is elke combinatie uniek. We hanteren daarom een maximale groepsgrootte van 4-6 (afhankelijk van het niveau) combinaties zodat we aan iedereen optimale aandacht kunnen geven.