Hondenschool 4feet

            Puppy cursus

De puppycursus is voor puppy’s vanaf ongeveer 9-20 weken; zij moeten de 2e Parvo-enting gehad hebben. Wij besteden in deze cursus erg veel aandacht aan de socialisatie-fasen van de hond en wordt er een goede basis gelegd in het creëren van een goede band tussen eigenaar en hond. De basis van alle trainingen in deze periode en ook in latere trainingen is aandacht; een hond zonder aandacht voor zijn baasje kun je namelijk moeilijk trainen! De lessen zijn speels en gezellig van opzet en we leren hierin eenvoudige basis opvoedings- oefeningen

zoals onder andere: ‘aandacht voor de baas’, ‘zitten en blijven zitten’, ‘liggen’, ‘netjes aan de riem lopen’, ‘komen als de baas roept’, en, heel belangrijk: ‘spelen’. Tijdens de theorieles besteden wij ook veel aandacht aan achtergrond- informatie over de opvoeding en socialisatie van uw puppy.


De cursus bevat 7 lessen. De eerste les is een online theorieavond van 1 1/2 uur. Aan het eind van de cursus gaan we naar een losloop gebied met de pups. Hier leren we een stukje los spelen met elkaar, hier komen in verschillende situaties etc. Aan het eind van de cursus ontvangt u een certificaat. Bij slecht weer kunnen wij ook naar binnen!